The Ring/Предизвестена смърт

Резюме на първа част: Една видео касета, изпълнена с кошмарни образи, и един телефон, който предизвестява на онзи, който я е гледал, че след седем дни ще умре.

Журналистката Рейчъл Келър /Наоми Уотс/ гледа скептично на тази история, докато не умират четирима тийнейджъри, точно една седмица след като са гледали касетата. Това принуждава журналистката да издири въпросното видео и да разнищи мистерията около предизвестената смърт.

Резюме на втора част: Рейчъл Келър (Наоми Уотс) и нейният син Айдан (Дейвид Дорфман) се преместват да живеят в спокойното планинско градче Ашвил.
Рейчъл е на нова работа в местния вестник, заедно с Макс Рурк (Саймън Бейкър).
Докато преглежда електронния архив на ашвилската полиция, тя попада на сведения за самоубийство на младеж и е на път да разкрие истината за него.
Точно тогава разбира, че синът е настанен в болница - в безсъзнание и с множество наранявания. Дали тайните, които ще разкрие, ще разрешат проблемите, или ще станат причина за нови трупове?

Watch Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=gs_TFlTETH0

Това е един от най-добрите филми на ужасите, които съм гледала. Историята е интересна и е достатъчно страшен! Винаги ще ми остане един от любомите! През 2014 се очаква да излезе и 3-та част. Чакаааам! :D