Mirrors/Огледела

Резюме на 1ва част:  Кийфър Съдърланд (24) се изправя лице в лице с ужасяващите сили на злото в този шокиращ трилър от режисьора на Очите на скалите. Като се опитва отново да стъпи на крака, травмиран след инцидент бивш полицай (Съдърланд) започва работа като охрана на запустелия след пожар универсален магазин „Мейфлауър” в Ню Йорк. Но ужасяващите картини, които той вижда в огромните огледала на някога известната с красотата си сграда, ще го поведат на рискована мисия, чиято цел е да разкрие тайни от миналото... преди те да унищожат цялото му семейство!

Резюме на 2ра част: Младеж на име Макс участва в катастрофа, която убива годеницата му. Година след това той вече почти се е отърсил от преживяното, когато започва да вижда необясними неща в огледалата на музея, в който работи. Дали обаче това е плод на въображението му, или има нещо друго.

Watch Trailer (part 1): https://www.youtube.com/watch?v=O92QxxgeCO8&noredirect=1

Останах без думи, след като гледах първа чест на филма! Драма, ужас, трилър и психо на едно място... И е един от малкото филми с добре измислен край!! Просто е НЕВЕРОЯТЕН! Не съм гледала втора чест все още, но се надявам и тя да е поне толкова добра! Гледайте го, заслужава си!!